Bram Schmaal A vierkant 205 wit 24-03-2015Bram Schmaal,

Fractievoorzitter en Statenlid namens Groninger Belang.

Bram woont in Wildervank en werkt voor de gemeente Veendam. In zijn vrije tijd is hij een actief klusser en geniet hij graag per per boot of motor van de provincie Groningen.

Bram is al een ruime tijd politiek actief, 11 jaren als gemeenteraadslid en jarenlang als fractievoorzitter van GemeenteBelangen Veendam. Bij de Statenverkiezingen van 2015 en 2019 was Bram lijsttrekker voor Groninger Belang.

Contact opnemen? Mail dan naar a.schmaal@ps-provinciegroningen.nl

Hans Haze,

Statenlid namens Groninger Belang.

Hans woont afwisselend in Hoogezand en Niehove en is momenteel wethouder namens VZ Westerkwartier in de gemeente Westerkwartier.

Hans is jaren betrokken geweest bij Gemeentebelangen Midden-Groningen en is voor deze partij ook fractievoorzitter geweest. Hans houdt zich bij Groninger Belang vooral bezig met maatschappelijke onderwerpen, sport, kunst en cultuur.

Contact opnemen? Mail dan naar h.haze@ps-provinciegroningen.nl

Petra Blink A vierkant 205 wit 24-03-2015

Petra Blink,

Statenlid namens Groninger Belang

Petra woont in het mooie Loppersum. Als ervaringsdeskundige weet zij precies welk effect de gaswinning heeft op mensen en hun woon- werk- en leefomgeving. Petra is 5 jaar raadslid geweest voor Loppersum Vooruit en na de gemeentelijke herindeling van Loppersum met Delfzijl en Appingedam raadslid geworden namens Lokaal Belang Eemsdelta, de fusiepartij van de drie lokale partijen. Petra werkt als begeleider bij de NOVO. Als Statenlid hecht ze er sterk aan dat inwoners en betrokkenen bij planvorming goed gehoord worden, een onderwerp dat wel wat aandacht kan gebruiken!

Contact opnemen? Mail dan naar p.blink@ps-provinciegroningen.nl

Steunfractie en fractieondersteuning

De Statenleden van Groninger Belang kunnen voor hun standpuntbepaling een beroep doen op het grote netwerk van lokale partijen die bij Groninger Belang zijn aangesloten.

Contactgegevens

Wilt u de hele Statenfractie een bericht sturen? Mail dan naar fractie@groningerbelang.nl

Per post kunt u de fractie bereiken op:

Fractie Groninger Belang

p/a Fractiehuis

Turfsingel 83, 9712 KL Groningen

Deze foto’s zijn in eigendom en beschikbaar gesteld door de provincie Groningen