De fractie

Bram Schmaal A vierkant 205 wit 24-03-2015Bram Schmaal,

Fractievoorzitter en Statenlid namens Groninger Belang.

Bram woont in Wildervank en werkt voor de Kompanjie. In zijn vrije tijd is hij een actief klusser en geniet hij graag per per boot of motor van de provincie Groningen.

Bram is al een ruime tijd politiek actief, jarenlang als fractievoorzitter van GemeenteBelangen Veendam. Bij de Statenverkiezingen van 2015 was Bram lijsttrekker voor Groninger Belang. Namens Groninger Belang maakt hij ook deel uit van de schaduwfractie van de OSF.

Contact opnemen? Mail dan naar a.schmaal@ps-provinciegroningen.nl

 

Marc Scheffers A vierkant 205 wit 24-03-2015

Marc Scheffers,

Statenlid namens Groninger Belang.

Marc woont in Hoogezand en runt in die plaats een zelfstandig advocatenkantoor.

Marc is enkele jaren betrokken bij Lokaal Perspectief HS en is nu bestuurslid van deze lokale partij. Als tweede kandidaat op de lijst van Groninger Belang houdt Marc zich vooral bezig met bestuurlijk en juridische onderwerpen. Onder andere het dossier herindeling en gaswinning vallen onder zijn portefeuille.

Contact opnemen? Mail dan naar m.s.scheffers@ps-provinciegroningen.nl

 

Petra Blink A vierkant 205 wit 24-03-2015

Petra Blink,

Statenlid namens Groninger Belang

Petra woont in het mooie Loppersum. Als ervaringsdeskundige weet zij precies welk effect de gaswinning heeft op mensen en hun woon- werk- en leefomgeving. Petra is 5 jaar raadslid geweest voor Loppersum Vooruit, en nu voorzitter van deze lokale partij uit Loppersum. Petra werkt als begeleider bij de NOVO. Als Statenlid hecht ze er sterk aan dat inwoners en betrokkenen bij planvorming goed gehoord worden, een onderwerp dat wel wat aandacht kan gebruiken!

Contact opnemen? Mail dan naar p.blink@ps-provinciegroningen.nl

 

Steunfractie en fractieondersteuning

De Statenleden van Groninger Belang kunnen voor hun standpuntbepaling een beroep doen op het grote netwerk van lokale partijen die bij Groninger Belang zijn aangesloten.

In commissievergaderingen mag de fractie zich laten vertegenwoordigen door een fractievertegenwoordiger. Ytsen van de Velde vervult deze rol. Ytsen is tevens raadslid en fractievoorzitter van VZ2000 in de gemeente Grootegast. Zijn mailadres is y.vander.velde@ps-provinciegroningen.nl

Contactgegevens

Wilt u de hele Statenfractie een bericht sturen? Mail dan naar fractie@groningerbelang.nl

Per post kunt u de fractie bereiken op:

Fractie Groninger Belang

p/a Fractiehuis

Turfsingel 83, 9712 KL Groningen

Woensdags telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 050 752 7215

 

 

 

 

Activiteiten

  • Geen evenementen

Uitgelichte activiteit